♥ ♥ Ini Bukan Blog Artist Korea Tapi ni Blog Cik EyeNA ;D ♫ ♫

Followers

Jumaat, 11 November 2011

11.11.11Beberape minit lagi tarikh 11.11.11 move on to 12.11.11... orang kate tarikh nie lawa. nak jadi kan tarikh kawen lah senang tarikh yg boleh dikenang lah tapi saye ade terbace di FB ape sebenarnye berkaitan dengan tarikh nie...tapi Wallahu'alam Allah saje yang tahu:

"Dalam kitab satanic the holy is satan . Yg Mr St Wingston father satan bagi tahu yang 11.11.11 hari kebangkitan anak setan dan dajjal yang akan memerintah dunia dan orang akan memuja-muja pada hari keramat yg bratus tahun Wiliam satan tunggu-tunggukan . Sebenarnya orang tak akan tahu apakah makna tarikh tersebut malah pada hari Jumaat datangnya k...ami untuk menyesat semua agama islam , kristian dan buddha . Dan di mana nanti yahudi dan kami akan gembira kerana kebodohan manusia yang ada agama tapi tidak guna dengan betul . Sesungguhnya father of god satan akan terus menyesat anak-anak adam , St Mary and Crist Jesus . Maka kiamat akan muncul pada hari Jumaat dan tarikh ini bermakna untuk kami . Semperna keturunan kami 6.6.6 9.9.9 dan 11.11.11

 wallahu'alam 


reminder ~>

11.11.11 ~ nothing special except --> Today is FRIDAY ~ Specialnya tarikh 11.11.11 ~ sebab ~~> Jumaat penghulu segala hari dan pada hari jumaat juga:  

1) Allah ciptakan Adam ,
2) Allah turunkan Nabi Adam ke bumi,
3) Allah mematikan Nabi Adam,
4) Pada hari itu juga ada satu saat yang tidak ada seorang hamba pun yang memohon sesuatu, kecuali Allah akan perkenankan permohonannya, selagi ia tidak meminta sesuatu yang haram.
5) Pada hari itu juga akan terjadinya hari kiamat. Tidak ada satu malaikat pun, sekalipun yang amat dekat kedudukannya di sisi Allah, langit, bumi, angin, gunung, juga lautan, melainkan kesemuanya memohon belas kasihan pada hari tersebut.

( Riwayat Hadis Muslim) 

Kenyataan diatas hanya untuk memberi peringatan kepada umat-umatku, hari yang dibangga-banggakan ada kebarangkalian kepada keburukan. Berwaspada hari ini hari JUMAAT!!! Igt pada-Nya. Beribadat pada-Nya sebelum terlambat... ~ credit to owner 


p/s: ape yang penting setiap saat & waktu kite memperbaiki lagi amalan Ibadah kite agar di terime oleh Nya~ amin

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails