♥ ♥ Ini Bukan Blog Artist Korea Tapi ni Blog Cik EyeNA ;D ♫ ♫

Followers

Selasa, 29 Jun 2010

i'am shocking!!!


semalam terkejut masuk RUMAH HANTU...hohoho~~~ i'am still shocking, so song for today is SHOCK by BEAST ^^

video



p/s: padam muke sape suruh masuk rumah hantu... =p

Khamis, 24 Jun 2010

ter'Kecederaan'

cuti2 nie banyak btol kecederaan menimpa aku huhu.... contohnye macam kat bwh nie...

 nie gare-gare jerawat
suruh my mom tolong picitkan then keluar la darah yang sangat banyak 
then ni la buktinyer huhu
WOWWW!!! aku sendiri pun terkejut tengok darah yang byk nie huhuhu.... ~_~


tapi kejadian kat atas dah lame, ni nak citer pasal semalam huhu....
semalam aku ade interview then pakai la kasut tumit tinggi...saje la kononye nak bergaye la sikit kan...last-last result die jadi macam nie huhuhu
kaki kanan ku semalam
Then hari nie jadi macam nie hoho...pedih giler time terkene air hohoho #_#
this is kaki kiri pulak
pastu hari ni jadi macam ni...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
so the moral of story jangan pakai kasut tumit tinggi la kalu bende tue menyekse kan diri sendiri lol...
klaka XD~~~



p/s: woi aina ko tue dah tinggi tak payah pakai kasut tumit tinggi lah... poyo jew ko aina... hahaha ^^

Song of the day:

nyanyi ikot suke ati korang laa =p

Sabtu, 19 Jun 2010

Twitter!!!

saper kat sini ade twitter?? huhu...fenomena bertwitting aku sekarang nie dah menjadi-jadi, sampai nak update blog pun dah malas...huhu..susah kalau kiter dah ter'addicted' dengan sesuatu mende nie...
so the moral of story
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
JOM KITER BER'TWITTING!!!!! hahahaha =p

saper nak follow aku sile la...tapi kalu dah follow tue,jgn annoying pulak ek dengan tweet aku yang giler2 n tak masuk akal...hahahah ^______^

Song of the day:
Man Man Ha Ni by U-kiss




p/s: U kiss fan meeting today...saper yang pegi kirim salam kat dorang ^^

Jumaat, 11 Jun 2010

Nampak macam mak Orang tak??



haha....pic nie akak aku yang snap...and she said..."ko macam mak orang lah weh!!" haha...kelakar kot...ye ker muke macam mak orang ke?? erm biar!!!
Budak kecik nie sebenarnye anak sepupu mak aku, kirenye mak sedara sepupu la and aku dengan budak ni 2 pupu kot...huhu...

time nie, aku kat Johor, ade kenduri Kawen mak sedare sepupu aku...erm, kenduri kawen yang simple aje tapi meriah la jugak sebab ramai sedare-mare yang datang....malam sebelum kenduri tue kami 1 family duduk borak2 dengan tok teh aku, mak teh kepada mak aku... wah die memang terbaik...dengar macam bende dan pengalaman die cerita....dan ade jugak die cerite story lame2 pasal mak aku...erm rupe2 mak aku time kecik dulu degil jugak budak nyer...patut la... jatuh ke anak die sebab anak2 die memang degil kot...huhu...cian mak dapat anak degil tak dengar kate tapi nak buat macam mana like mother like daughter la ye dok??? huhu

erm kesimpulan nyer...kenduri dekat Johor tue memang best ^_^

mira sengal ^^

Song of the day:

Just klik kalau nak dgr

Ready Go by Beast





Selasa, 8 Jun 2010

Sorry for silence ~_~ mianhae

waahh...sorry pada sape2 yg termasuk blog aku nie tapi there's no new entri huhu... sorry you guy... aku bukan tak nak buat entris baru tapi tiap kali bukak jew blog, mood aku terus hilang terbang melayang entah ke mane...huhu... and one more thing sekarang nie aku dah terjangkit virus baru iaitu virus bertwitting jew keje aku sekarang.... twit aku dah banyak kot...hahaha...klaka...dulu terjangkit dengan virus facebooking sekarang, nie terjangkit virus twitter plak...

sorry eh korang...huhu aku janji tak kan abaikan bloggie aku nie... harap korang sebagai follower aku tak bosan bile dah follow aku...^____^ peace...


sebenarnye banyak bende aku nak citer tapi tak taw nak stat kat mane so conclusion nyer tak yah la citer... hihi...aku nak start tukar style aku berblog sekarang and start dengan entris nie aku akan sertakan skali Song of the Day iaitu lagu yang aku nak layan hari nie, tak kire lah lagu melayu ke english ke korea ke pape pun aku nak share...tak kire lah korang suke dengar or tak...hihi

ok Song of th Day:

Lalalala~~~~ hihi[okey sape2 nak dengar lagu ie sile2 la click play k] ^_^

It has to be You (by Yesung - Super Junior)



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails