♥ ♥ Ini Bukan Blog Artist Korea Tapi ni Blog Cik EyeNA ;D ♫ ♫

Followers

Jumaat, 25 Mac 2011

Ok keputusan muktamad!!!

Sekadar gambar hiasan
p/s: no more looking back, just move forward...

Khamis, 24 Mac 2011

Selasa, 22 Mac 2011

Leka Dengan dunia...

Amboi gempaknya tajuk... aku nak tulis pasal mende ape dekat dunia nie  yang tak boley buat kite leka?? ermmm pk pk... o_O pk pk.... pk lagi....huhu entah macam tak de je...aku rase semua benda pun boleh buat kita sume leka kan??? Bagi aku macam-macam boleh buat aku leka...... contoh-contoh nye adalah seperti berikut: hahahaha (sengel jorrr~~~)
 

hah yang nie memang tak dapat lari lah...hari-hari pun nak mengadap...kalau boleh nak mengadap 24JAM huhu
nie lagi satu.... tak leh kalu ternampak pakwe yang Wowww sket huhu ~_~ blushing2 
 Nie lagi satu kelemahan aku...tak boleh tengak bende comey siket trozz nak beli....dah abeh duet beli mende-mende ni huhuhuu....aina aina ~___________~ ish ish ish...





Beli 3 RM5 aje....murah ke mahal tuh??? hihihi

p/s: Kalu nak bagi hadiah comey2 kat saye boleh aje sy terime aje hihi....

Nak Balek Rumah!!



Rindu nak balek rumah

Rindu dekat my pink room hukhuk T^T
Especially rindu my Family...huhuhu


 Wahai Sang putraku... 
bawalah aku terbang... 
jemputlah Sang Putrimu pulang..

p/s: homesick dah dekat final exam nie huhu....

Ahad, 20 Mac 2011

Selasa, 15 Mac 2011

Ikhlas ke tak kite berkawan??

Assalamualaikum...
       Firstly aku nak tanye.. dekat dalam dunia nie kan..sape lah agak-agak nye dalam hidup die tak pernah mempunyai seorang bername teman or sahabat dan dengan lebih senang di panggil kawan..huhu.. erm..for me lah kan...berkawan ini adalah merupakan satu perkara subjektif. Kawan-kawan akan datang dan pergi... benda ni kite semua dah alami sejak kite di bangku sekolah lagi sampai lah kite sambung belajar di peringkat yang lebih tinggi... tapi perkara utama sekarang aku nak cakap pasal..kite berkawan nie adakah sebab kite ikhlas or saje-saje berkawan hanya untuk mengambil kesempatan keatas kawan nye itu. Dari pengalaman lah kan... biasenye org berkawan nie memang tak boleh lari dengan hanya nak menggunakan kawan nye itu. Perkara ni sepatutnye tak patut berlaku, tapi tetap berlaku...kenapa ye?? ermm mari kiter renungkan sendiri...adakah kite tergolong dari kalangan itu...


           Seronok kan bile kite ade kawan-kawan yang boleh memahami perasaan kite... dan kite pun boleh memahami die... bagi aku, setakat nie aku tak jupe lagi kawan yang macam tu untuk diri aku sendiri, yang ramai just kawan-kawan untuk time seronok2, gumbira2 je lah...walaupun ade jugak lah kawan yang kite boleh share masalah kite kat die...tapi tak semua perkara pun aku share huhu...aku harap kawan2 yang aku ade skrg... menghargai aku...sebab aku sgt menghargai korang taw... ^_^... ape-ape pun thanks sebab sudi jadi kawan aku dan juge untuk my followers...thanks jugak sb jd my follower...^____^ sayang korang sume





 p/s: Friend forever <3

Mak hepi belated besday ^_^

Alamak lupe pulak nak post pasal besday mak huhu
sebenarnye smalam besday nye...sori mak...
pape pun...kite nak ucapkan Selamat Hari Lahir yg ke 44 untuk Mak
Sayang mak sangat2 muah3x
semoga mak panjang umur, dimurahkan rezeki, dijauhkan dari malapetaka dan bahagia selalu 


p/s: sayang mak,sori mak tak dekat rumah nak sambut besday...hukhuk sdey nie...

Jumaat, 11 Mac 2011

Happy Bitrhday tuk MIN ^^


Tengok-tengok die bersantai...hahahaha sori ye min aku cilok lam FB ko...pape pon aku nak wish hepi besday ye...dah tue doh ye.. bluuuewwkkkk =P
Harap friendship kite kekal slamenye...
bahgie bersame orang yg tersayang dan sebagai nye hikhik

nak hadiah x???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nak aku bagi ikhlas tuk ko ^^

nie ikhlas nie taw aku kasi ko huhuhuh =P


p/s: good luck for everything you do ^__________^

Happy belatad besday hana Montena!!! ^____^ v

Hana Selamat ulang tahun kelahiran ^^
hope our friendship will everlasting forever...
nice to know you hana 
thank cause be my friend hihihi =P
besday budak yg dah tue ni 2 hari lepas 9 march...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

nah hadiah tuk ko =P
ikhlas dari diri ku ^_______________^


p/s: saper nak wish pegi lah dekat blog die hihihi ^^ klik je nie -----> hana montena

Khamis, 10 Mac 2011

Entah lah...

 entahlah...rase nak balek je minggu nie tapi busy...huhu... mlm nie kene pegi dengar talk... COMPULSORY!! have to go walaupun rase tak nak pegi.. padahal esok ade exam ok...tak habes bace lagi nie...huhu...assignment dah nak due date dah nie....2 minggu lah dah nak final exam week...aduhai lah.... rase nak balek nye sangat-sangat... huhu...sume org ade dekat rumah, aku jew x de...x boley jadi ni...  huhu...  aku mesti balik...ermmmm~~ tappi bile pk2 smule tak boley2... huhu jelesnye duk umah best makan free x payah pk masalah ade duet ke tak cukup ke tak... lagi satu jeles kat mereke yg duk umah leh kwa jalan-jalan...ok fine pegi lah jalan 2...

nie lah 2 org yang slalu ade kat umah n slalu g jalan... kakak ngan aini =P blueeeewwkk tak aci owkeh  (cilok gmb kat blog akak aku nie haha)

ermmm... xpayah lah balek umah... byebye nak g siap2 nak g talk ^_____^

p/s: positive kan diri anda... no tesion-tension..2 week to go...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails