♥ ♥ Ini Bukan Blog Artist Korea Tapi ni Blog Cik EyeNA ;D ♫ ♫

Followers

Sabtu, 22 Oktober 2011

Hactic day~

Assalamualaikum sume, tetibe pulak hari nie rase nak post entry kat blog nie..hihi,so meh nak share cite arini..Pagi-pagi pukul 6.00 aku dah bangun tuk PT(exercise)... biase lah budak busy kan, lagi-lagi la hari sabtu..huhu... PT la aku dengan kawan-kawan.. keluar semue peluh buchuk... actually ade latihan kawad kawalan kehormat, tapi aku ade replacement class Decision science pulak... berjam-jam la aku duk dalam kelas dengar lecture...4 jam kot... naik pening kepala otak aku belajar... decision analysis la forecasting, smoothing,trend projection bagai...ADOI~~~  so morning session latihan kawad kawalan kehormat aku tak pegi... petang aku pegi...sume step aku blur hahaha...ye lah orang sume dah belaja step aku je terkial-kial sengsorang...tapi tak pe...aku nie cepat pick up so senang je nak follow...then bla bla bla~~~ kawad sampai muke rentung...best hahaha... and lastly jom kiter posing jap...

picture cr. to owner kak na edit by eyena ilan

Jumaat, 21 Oktober 2011

f00d foOd Fo0d~~stress rase nak makan byk2 je


























i hAte mYseLf~~~

benci malam nie tak boley tido...kenape entah... aku benci diri sendiri...nape aku rase sume org benci dekat aku nie?? kenape aku fikir macam tuh... IHATEMYSELF!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails